El joven Picasso (1993)

El joven Picasso

El joven Picasso

El joven Picasso (1993)

Anul lansarii: 1993

Regizor: Juan Antonio Bardem

Numarul de sezoane: 1

Numarul de episoade: 4

Stare: Terminat

Tony Zenet

Pablo Ruiz Picasso

Jordi Mollà

Ángel F. Soto

Mónica Bardem

Lola Ruiz Picasso

Jesús Alcaide

Manolo Hugue

Alege sezonul si episodul pe care vrei sa il vizionezi

Similare

Camarazi de război - Band of Brothers (2001)

Extras din interviurile cu supraviețuitorii companiei Easy, precum și din jurnalele și scrisorile lor, Band of Brothers (Camarazi de război) cronicizează experiențele acestor bărbați, începând cu instruirea lor ca parașutiști în Georgia si până la sfârșitul războiului. Devenită o companie armată de elită, parașutată în Normandia, în dimineața zilei D-Day (Ziua Debarcării), participă în Bătălia de la Bulge și mărturisește despre ororile războiului, oamenii de la compania Easy ajung sa cunoască acte curaj extraordinar și de frică extraordinară - devenind material de legendă. Bazat pe cartea foarte apreciată cu același nume a lui Stephen E. Ambrose.

Planeta Pământ - Planet Earth (2006)

Un documentar epic de David Attenborough legat de planeta noastră, a fost nevoie de 4 ani pentru a fi realizat, filmările au fost făcute în 64 de țări diferite.

Scorched (2003)

Three bank tellers. One goal: knock the place over. The ultimate inside jobs, plotted by three people with nothing to lose.

Planet Earth II (2016)

Planeta Pământ (denumire originală Planet Earth) este un serial TV din 2006, produs de către BBC Natural History Unit. Realizat în decursul a cinci ani, acesta este cel mai scump serial documentar despre natură comandat vreodată de BBC, și, de asemenea, primul filmat în High Definition. Serialul a fost co-produs de Discovery Channel și NHK, în asociere cu CBC, fiind descris de către creatorii săi drept "o privire definitivă asupra diversității planetei noastre". Documentarul a fost pentru prima dată difuzat în Marea Britanie , în martie 2006, pe postul TV BBC One, un an mai târziu având premiera în SUA, pe Discovery Channel. Până în iunie 2007, documentarul a fost prezentat în 130 de țări din întreaga lume. Versiunea originală BBC, a fost narată de David Attenborough si produsă de Alastair Fothergill. Pentru Discovery, producător executiv este Maureen Lemire, cu Sigourney Weaver narator, înlocuindu-l pe Attenborough. Serialul cuprinde unsprezece episoade, fiecare dintre care oferă o privire de ansamblu la nivel mondial a unui biom diferit sau habitat de pe Pământ. La sfârșitul fiecărui episod de cincizeci de minute, o prezentare scurtă de zece minute oferă o privire din spatele camerei de luat vederi asupra provocărilor din timpul filmării documentarului.

@ Copyright © 2019 - filmesiserialeonline.ro